CSS Codes
A lovak beszéde
 
Ki-Be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Cserék:

Csere oldalak,lesd meg őket!:

Képre vár:-
Keresek csere oldalakat!
Jelentkezni ITT lehetséges
vagy chatben linkkes névvel!
szinte azonnal észre fogom 
venni!
Köszönöm!! 

 
Pata nyomok
Indulás: 2011-06-15
 
Zene-ajánló

A lovak szeretik a zenét.
Lovaglás közben is mindig
megy a rádió! Halgass te is
egy kis muzsikát!

 
Blog ~
Blog ~ : Boldog Bambi történet

Boldog Bambi történet

Zakuro  2017.08.19. 14:08

Nemrég engedtük el a kis Őz bakunkat akit tavaly tavasszal találtunk.Kreatívan Bambi névre hallgatótt mert a története hasonló volt.Kilőtték az anyját.Gombászni mentünk a barátainkkal amikor dögszag csapta meg az orrunk,iszonyat erős.Tudtuk, hogy valami nagy vad,de gondoltuk,hogy nincs vadász szezon, szóval valami idióta lőtte ki a vadat.Mentünk, hogy megnézzük mi az.Megláttuk a halott sutát,hogy fekszik.Aznap lőhették,de a melegtől hemzsegtek rajta a csontik.Alrébb néztünk egy kis gida feküdt mellete,alig lehetett látni,nagyon vékony volt és gyenge.Halál szélén volt. Pár méterre egyébként egy bak is ki volt lőve...utálom az orvvadászokat.
Szóval a kis törpét haza vittük.Kecsketejet kapott és szép lassan óriási lett.Nagyon szelíd volt,de elkezdett szurkálni az agancsával,dolgoztak a hormonok.

Képekért a TOVÁBBra katt!!

 


A másik kis suta,Őt úgy adták oda mert valaki találta de nem szabadott volna elhoznia nekünk,de már késő volt.Az anyja hagyhatta ott h várja de hát...tudatlan emberek elhozták h elveszett.Őt elöbb elengedtük mert nem volt szelíd és menni akart


Ki nőtt a barkás ki agancsa,így elengedtük:

Az utolsó kép a kis koronásról.Már erős agancsokkal.
Viszlát Bambi!♥


Helyette ilyen szépségek potyognak a fáról :D olyan szép szarbasbogár és óriási.
Ez pedig a csodás kis szarvas bika koronám,két éves lehetett valaki lelötte és eltemette,de gombászás közben megtaláltam:Azóta kifehérítettem és a falamra van felfúrva szép trófea tartóval. 

 
Navigáció


Üdvözöllek az oldalamon ami
a lovas és állatos mindennapjaimról
szól.Kisseb-nagyobb kalandokkal 
amiket megélünk,mint minden állat
tulajdonos...
Mert velük nem egyszerű az élet!:D
Jó nézelődést! :)
Téma: Lovas és kisállat blog
Szerkesztő: Zakuro
Létrejötte:2011-06-15
Nyitás: 2017-08-16
Zárás: ?

 
Mi♥
 
Chat
 
Szavazás!
Szavazz!
Készítsek kérdezz-felelek videót?

Igen!
Ne!
Inkább más fajta videót.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Az oldalon minden saját írás és gondolat,A képek 90% is saját!kérlek,ne lopj!


Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!