CSS Codes
A lovak beszéde
 
Ki-Be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Cserék:

Csere oldalak,lesd meg őket!:

Képre vár:-
Keresek csere oldalakat!
Jelentkezni ITT lehetséges
vagy chatben linkkes névvel!
szinte azonnal észre fogom 
venni!
Köszönöm!! 

 
Pata nyomok
Indulás: 2011-06-15
 
Zene-ajánló

A lovak szeretik a zenét.
Lovaglás közben is mindig
megy a rádió! Halgass te is
egy kis muzsikát!

 
Blog ~
Blog ~ : Utolsó nagy fürdés!

Utolsó nagy fürdés!

Zakuro  2017.08.27. 19:05

Sziasztok!Most, hogy egy hétig nem voltam ideje írnom.Az ok az volt, hogy a barátaimmal nyaralni mentünk Montenegróba.Kocsival mentünk,kemény 15 órát vezettünk le.Sok mesélni valóm van...
Talán még magyarorsázgon kezdeném a szarvas párázssal,aztán ahogy kocsival áthaladtunk Bosnia Herczegovinán a kóbor kutyák támadásásról aztán magáról Montenegróról írnék..

Katt a továbbra,ha érdekel,képekkel együtt!
 


Képtalálat a következőre: „dámszarvas”Tehát..mentünk magyarországon a Bosznia határ előtt.Kb. 10 óra lehetett este amikor megpillantottuk az első szarvast az árokban.Hatalmas agancsokkal állt,a pöttyök világítottak a hátán hiszem ez egy dám szarvas volt.Akkor megszólalt Józsi barátunk, hogy. -Basszus,tényleg,párzás van,kergetőznek!Vigyázz!!- .Nem is kellet több,az autó 50 ről 20-ra lassított majd satufék és szarvasok futkároztak az út kellős közepén.A tehenek futottak át az úton,a bikák pedig szó szerint az út közpén álltak,mint ha mi sem történt volna,mentünk el mellete.

Képtalálat a következőre: „bosznia hercegovina stray dogs”Mentünk tovább,ahogy át értünk Bosznia határán rátámadt egy kutya kocsira,valami nagy német juhász szerű.Mentünk egyre jobban a belváros irányában annál több kóbor kutya került elő,falkába állva ugrottak neki a gyorsan menő autónknak.Nem is értettük.Olyan agresszívak voltak, hogy féltünk volna kiszállni.5-10 fős falkák voltak.Mentünk vissza a hegyekbe,még a magas hegyeken is,az erődből ugrottak ki...elképesztő mik vannak.

Ahogy Montenegróhoz értünk,első pillantásra egy hatalmas füst felhőbe keveredtünk.Égett az egész erdő.Szegény állatok...hatalmas pusztitás érte az erdőt,és elvileg egy hete már ég és nem tudják csillapítani a lángokat.-


11-dél körül megérkeztünk a szállásra.Még az nap legurottunk a strandra.Mentünk vissza a szállásra,itt is hemzsegtek a kóbor ebek annyi különbséggel, hogy Ők kedvesek voltak.Egyik kutyus 3napon keresztül hazáig követett minket,adtunk nekik kutya  kekszet,rendkívül örültek neki,de elég ha ezt meg mutatom :D :És a tutty,aki hazéig kísérgetett minket:


Pár extra nép Montenegróról:És egy kép mielőtt elmentem itthonról: :D
Mimóza és a napocska varázsa


 

 
Navigáció


Üdvözöllek az oldalamon ami
a lovas és állatos mindennapjaimról
szól.Kisseb-nagyobb kalandokkal 
amiket megélünk,mint minden állat
tulajdonos...
Mert velük nem egyszerű az élet!:D
Jó nézelődést! :)
Téma: Lovas és kisállat blog
Szerkesztő: Zakuro
Létrejötte:2011-06-15
Nyitás: 2017-08-16
Zárás: ?

 
Mi♥
 
Chat
 
Szavazás!
Szavazz!
Készítsek kérdezz-felelek videót?

Igen!
Ne!
Inkább más fajta videót.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Az oldalon minden saját írás és gondolat,A képek 90% is saját!kérlek,ne lopj!


Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!